NEN-EN-2995 Keuring & onderhoud brandblussers

Keuring en onderhoud brandblussers

Wist u dat er jaarlijks meer dan 100.000 branden zijn? Inderdaad, meer dan honderdduizend!

“Uit onderzoek van de Rabobank is gebleken dat ondernemers het risico en de gevolgen van een brand fors blijken te onderschatten. Weliswaar verzekert men zich tegen een brand- en waterschade maar met een eenvoudige polis is de bedrijfscontinuïteit amper gewaarborgd: voor de helft van de ondernemers leidt een brand binnen twee jaar tot een faillissement. ‘Brand betekent in veel gevallen dat het bedrijf een tijd stil ligt,’ ‘De ondernemer heeft alle tijd en aandacht nodig voor wederopbouw, maar de klanten en de concurrentie zitten intussen niet stil. En er is ook nog zoiets als de emotionele impact die een brand en de nasleep hebben op een ondernemer.”

Dit scenario wilt u toch voorkomen? Bezuinig daarom niet op het onderhoud van uw blusmiddelen!

Volgens verzekeringsrichtlijnen en/of wetgeving is het verplicht blusmiddelen te hebben en periodiek te laten onderhouden. In deze eis staat vaak omschreven dat een blusmiddel in werkvaardige toestand moet verkeren, en dat is enkel te garanderen als deze hun periodieke onderhoud hebben ondergaan. Bij Kramp NEN Keuringen kunt u terecht voor vakkundig advies, verkoop en onderhoud van alle merken en soorten blusmiddelen.

Heeft u nog vragen over het onderhouden, advies of aanschaffen van een blusmiddel? Neem contact met ons op en stel uw vraag via het contactformulier.

NEN-EN-2995 Keuring brandblusser

NEN-EN-2995 keuring aanvragen?

Wij komen graag langs op locatie om de desgewenst keuring uit te voeren. Vul het aanvraagformulier zo nauwkeurig mogelijk in.